Welkom bij AAN\ZET

Bester collega,


Voor je ligt de AAN\ZET #1 van dit jaar. In deze editie nemen we je mee in onze strategie en speerpunten. Je leest wat we dit jaar gaan doen om onze doelstellingen te realiseren. We hebben afgelopen tijd veel nieuwe collega’s verwelkomd. Daarom starten we met het uitgangspunt: onze visie en missie.


Onze missie en visie staan als een huis en zijn mooi in lijn met de visie van Sanoma Learning. Onze droom is het onderwijs verder AAN te zetten. Want AAN staan betekent dat er energie stroomt.


In 2020 gaan we verder op de in 2018 ingeslagen weg. Ook onder de vlag van ons nieuwe moederbedrijf. De stip aan de horizon is en blijft dat we in 2025 hét all-in one learningplatform willen zijn. Dat betekent concreet dat we straks één geïntegreerd platform bieden waar alles samen komt: het unieke verzamelpunt van (partner) content gecombineerd met onze LAS en LVS functionaliteit en dashboarding voor leerlingen, ouders, docenten en schooldirecties.


Blended learning en gepersonaliseerd leren is tegenwoordig niet meer weg te denken. Ook willen scholen één plek waar al hun applicaties samenkomen en is er grote behoefte aan één geïntegreerd platform dat dit faciliteert. Dat platform hebben wij in huis. We kunnen scholen hiermee ontzorgen en hen optimaal faciliteren met volledig inzicht, relevante content en bijbehorende dienstverlening. Zo kunnen zij zich blijven focussen op het onderwijs en leerlingen AAN zetten.


Iddink Group gelooft dat jezelf ontwikkelen je een gelukkiger mens maakt. Daar zetten wij ons actief voor in, al sinds 1922. Maar wat houdt dit voor jou in? Ook jij kan jezelf ontwikkelen in je dagelijkse werk. Overleg met je manager waarin je jouw competenties kan aanvullen of kennis kan uitbouwen. Er is ontwikkelbudget beschikbaar, dus ik wil je zeker aanmoedigen hier gebruik van te maken.


Tot zover! Ik heb er zin in, met elkaar, dit jaar wederom tot een groot succes te maken.


Hartelijke groet,


Wijnand Spring in ’t Veld

CEO Iddink Group


PS. Mis je iets in het magazine? Laat het weten via communicatie@iddinkgroup.com dan kunnen we dit terug laten komen in een volgende editie.