Vanuit HR

Goed voor jezelf zorgen. Dat is altijd belangrijk. In vele opzichten; van voldoende bewegen, tot jezelf ontwikkelen en/of verbeteren. Maar ook om, als je daar behoefte aan hebt, eens met een coach te praten over hoe het met jou gaat in deze tijden. Want misschien doet deze ‘nieuwe’ situatie van veel thuiswerken toch meer met je dan je lief is. We vinden het als werkgever belangrijk dat alle collega’s de kans krijgen om goed voor zichzelf te zorgen. Eén van onze doelstellingen is, dat wij het onderwijs willen faciliteren om maximaal AAN te staan. Dat geldt natuurlijk ook voor jou. Wij willen jou faciliteren, zodat jij maximaal AAN kan staan. Hieronder hebben we een aantal zaken voor je op een rij gezet.

Sporten met korting

Je kunt het nog niet terugvinden in de Dikke van Dalen, maar het woord ‘coronakilo’s’ maakt zeker kans om in de nieuwe versie opgenomen te worden. Met al het werken vanuit huis, en misschien de koelkast of snoeptrommel wat (te) dichtbij, is iets meer bewegen wellicht een goed idee waar jij je prettig bij voelt. Dus, wil je (meer) gaan sporten of fietsen? Kijk dan eens naar de fiscaal vriendelijke mogelijkheden die wij als werkgever via Fiscfree aanbieden. Sinds kort is de fietsbon aan het assortiment toegevoegd. Handig om te besteden aan fietsaccessoires of onderhoud. De informatie over Fiscfree vind je hier.

Yoga

Afgelopen voorjaar en tijdens de zomer hebben al veel collega’s meegedaan met de digitale yogalessen van yogalerares Debbie. Wegens succes hebben we de lessen verlengd! Elke woensdagochtend van 8.15 – 8.45 uur geeft Debbie een digitale les. Je hoeft geen ervaring te hebben en de les is heel laagdrempelig. Lijkt het je leuk om eens te proberen? Stuur dan een mailtje naar Team Communicatie en je ontvangt de uitnodiging.

Thuiswerk vergoeding

Ter compensatie voor het thuiswerken, ontvang je -als vaste medewerker in dienst bij Iddink Group- tot nader order een onkostenvergoeding van € 25,- netto per maand. Mocht je extra voorzieningen nodig hebben (bijv. voor je werkplek), overleg dit dan met je manager. Hij/zij zal dit verder met de Teams van HR, IT en Facility Management bespreken.

Reiskosten

De reiskostenvergoeding woon-werkverkeer is per 1 juli 2020 teruggebracht naar een vergoeding gebaseerd op 1 dag per week woon- werkverkeer. Heb je in een maand meer dan 1x per week gereisd, dan kun je deze extra reiskosten via Youforce – SelfService – Declaraties indienen. Reis je structureel meer dan 1 dag gemiddeld per week, geef dit s.v.p. bij je manager aan. Op verzoek van hem/haar past Team HR dit in Youforce aan, zodat declareren niet meer nodig is.

Griepprik

Elk najaar is er wel sprake van een griepgolf. Dat zal dit jaar niet anders zijn. Begin november is het mogelijk om geheel vrijblijvend de jaarlijkse griepprik te halen op een van onze locaties. Lees hier meer over en hoe je je hiervoor aanmeldt. Goed om te weten Het griepvirus veroorzaakt griep. Als je de griepprik krijgt, dan reageert je lichaam door afweerstoffen te maken tegen het griepvirus. Daardoor wordt de kans op griep kleiner, maar sluit het niet uit. De griepprik zorgt er dan wel voor dat je minder ziek wordt. Lees hier meer over de griepprik. De griepprik beschermt niet tegen het COVID-19 virus.

Blijf jezelf ontwikkelen

Wij vinden ook belangrijk dat jíj de mogelijkheid hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Als Iddink Group zijn we immers iedere dag bezig met het onderwijs en de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en studenten. Dus ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling dragen wij graag bij. Om dit zo eenvoudig mogelijk te maken en regie over je persoonlijke ontwikkeling te geven, is er het opleidingsportaal. Je vindt daar onder andere online trainingen die door diverse aanbieders worden verzorgd. Stem het volgen van een mogelijke training altijd vooraf met je leidinggevende af. Nieuw! Vanuit Sanoma Learning zijn er via Studytube diverse nieuwe extra e-learnings met verschillende thema’s beschikbaar op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Log in bij Studytube en ontdek de vele mogelijkheden. Deze trainingen zijn kosteloos te volgen.

MijnCoachlijn: bespreek je zorgen met een professional

De coronacrisis brengt grote veranderingen en mogelijke onzekerheden met zich mee, die nog lang voelbaar zullen zijn. Wellicht ervaar je hierdoor extra mentale druk. Of bijvoorbeeld somberheid omdat je het sociale contact mist. Is er sprake van een scheve werk-privébalans of heb je extra zorgen over werk of je gezondheid. Je zorgen maken is niet fijn. Zou je het hier graag over hebben met een professional? Neem dan contact op met MijnCoachlijn vanuit ArboNed. Klik hier voor meer informatie hoe je je hiervoor kan aanmelden.

Op vakantie naar het buitenland?

Reizen naar landen met code oranje of rood wordt sterk afgeraden door de Overheid en dus ook door Iddink Group. Wees je bewust van het risico en de mogelijke gevolgen. Op deze intranetpagina vind je meer informatie voor als je plannen hebt om naar het buitenland te gaan.

Vragen?

Neem contact op met Team HR via hr@iddinkgroup.com