Europees kampioen
worden in het onderwijs

Het is de ambitie van Sanoma Learning om Europees kampioen te worden in het onderwijs zodat we voor Europa onze missie kunnen realiseren: dat voor nu en in de toekomst iedere leerling zijn talent maximaal kan ontwikkelen. Dat kan alleen als we slim inspelen op ontwikkelingen in de markt, zoals de toetreding van nieuwe aanbieders, veranderingen bij klanten en markten en de opkomst van digitale oplossingen.

We maken onszelf klaar voor de toekomst door:


  • De beste te zijn op de lokale markten;
  • Grensoverschrijdend samen te werken binnen Sanoma Learning;
  • Onze schaal te vergroten via overnames en groei.

Mooie ‘fit’

De overname van Iddink Group past precies in de strategie van Sanoma Learning. En vormt een mooie aanvulling op ons palet aan dienstverlening. Samen staan we sterker, maken we persoonlijk leren echt nog beter mogelijk door verdere integratie van content en platform. Hierdoor blijven we de concurrentie voor


Ambitie

Om onze ambitie te ondersteunen om die Europees kampioen in het onderwijs te worden, is binnen Sanoma Learning het business development programma High Five gestart. Dit programma initieert concrete projecten tussen alle business units van Sanoma Learning, die bijdragen aan het realiseren van onze strategie.