Malmberg verder uitgelicht

Rimco Spanjer

Managing Director Malmberg

Onderwijs zit in ons DNA

AIlereerst ben ik heel blij dat de overname nu een feit is en we samen verder kunnen. Ik wil je dan ook van harte welkom heten bij Sanoma Learning!

Binnen Malmberg merkte ik direct bij de bekendmaking van de overname een enorm enthousiasme bij mijn, en jouw nieuwe, collega’s. Malmberg maakt, zoals je weet, lesmethodes voor het basis-, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. We bieden deze aan via digitale leerplatformen en boeken. Ook bieden we service en ondersteuning aan docenten om optimaal met de leermethoden te werken. Nu Iddink Group ons komt versterken, komen lesmethodes en digitale leeromgevingen samen. Ik ben ervan overtuigd dat dié samenwerking leidt tot betere producten voor de gebruikers en daarmee dragen we bij aan beter onderwijs in Nederland.

Dat laatste vinden we belangrijk bij Malmberg, want onderwijs zit in ons DNA. Het is uitdagend en - net als wij - altijd in ontwikkeling. We zien het als onze taak docenten te ondersteunen, zodat zij het beste onderwijs kunnen geven. En leerlingen het beste uit zichzelf halen. Daarom werken we met 300 bevlogen collega’s aan hoogwaardige leermethoden en praktische ondersteuning. We denken vanuit dagelijkse situaties en hebben veel contact met scholen. Want als we weten wat er leeft in het onderwijs, weten we waarmee we kunnen helpen. De kennis en ervaring van onze nieuwe collega’s van Iddink Group kunnen we daarbij heel goed gebruiken. Ik heb er veel zin in om samen verder te werken aan succesvolle leeroplossingen voor vandaag en morgen.


Rimco Spanjer, Managing Director Malmberg

Malmberg... Kom verder

Meer over Malmberg

image

De geschiedenis

image

Malmberg in een notendop