Sanoma Media Nederland

Het grootste, veelzijdigste

mediabedrijf van Nederland

De kracht van Sanoma? Dankzij ons redactionele vakmanschap kunnen wij het beste verhaal maken en dankzij onze data-expertise kunnen wij dit op het juiste moment bij het juiste publiek brengen.

Met onze sterke vertrouwde merken hebben we een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, events, custom media, e-commerce, sites, tv-programma’s en apps.

Sterke merken

Ook jij kent zeker enkele van onze merken. Donald Duck, Libelle, Story, Viva, Autoweek en VT wonen, het zijn stuk voor stuk tijdschriftmerken van Sanoma. Ook online media als Nu.nl, Startpagina, Fashionchick en Scholieren.com komen uit onze koker. Met al deze merken bieden we informatie en inspiratie om het leven mooier, leuker en gemakkelijker te maken.


Bij Sanoma helpen we mensen de wereld beter te begrijpen

We voorzien in hun individuele behoeften, zodat zij zich kunnen ontwikkelen en van het leven kunnen genieten. We ontwikkelen hoogwaardige, relevante en boeiende content in de vorm van informatie, inspiratie, educatie en entertainment. Dit doen we klantgericht en via een breed mediaspectrum.