Beste relatie,

Welkom in het tweede online magazine van Magister. Speciaal bedoeld om schooldirecteuren, -bestuurders en functionaris gegevensbescherming te informeren over ontwikkelingen bij Magister en Iddink Group.

Enerverend in contact met klanten

De afgelopen maanden hebben we meer dan 500 applicatiebeheerders en een aantal schoolleiders mogen ontmoeten op Magister Live! Tijdens deze klantdagen in Eindhoven, Amsterdam en Zwolle kregen ze een update over wat zij kunnen verwachten van Iddink Group vanuit megatrends en de digitaliseringsagenda VO. Vanuit de Magister roadmap hebben we toegelicht wat we doen op het gebied van maatwerk. Daarna hebben de bezoekers deelgenomen aan sessies van Privacy & Security tot Roosteren anno 2020. In deze uitgave hebben we uitgebreid aandacht voor Magister Live om ook u op de hoogte te brengen van de informatie uit de sessies die u direct in uw onderwijsbeleid kunnen helpen.

Tevens laten we in dit nummer een aantal medebestuurders uit de praktijk aan het woord. Over hun onderwijsvisie of hoe zij omgaan met flexibel roosteren. Een tweetal bestuurders vertellen over de stappen die zij nemen om gepersonaliseerd leren te integreren in hun schoolvisie. Zij vertellen een eerlijk verhaal uit de praktijk, waarbij er ook ruimte is voor opbouwende kritiek over bepaalde functionaliteiten. Daar leren wij van. Elke dag weer.

Eén van de gasten op Magister Live! zei het treffend:

“Ik vind het erg goed dat Magister zichzelf op deze manier benaderbaar maakt. Als marktleider is het belangrijk dat je een luisterend oor hebt.”

Graag horen wij uw mening over deze uitgave. Heeft u een vraag over een artikel? Een suggestie voor de inhoud van het volgende nummer? Wij horen het graag via:

Jelmer Kleingeld

Commercieel Directeur Iddink Group B.V.

Speciale dank aan: Frank Spijkers, Niek Wijers, Benjamin de Kam, Marco van Leent, Peter de Visser en Bas van Rooijen.

Onze visie

AAN staan betekent dat er energie stroomt. Alleen met energie sta je maximaal aan, leer en ontdek je en kom je vooruit. Het enthousiasme van leerlingen en studenten om te leren, blijft makkelijker aan staan met de aandacht en energie van mensen om hen heen zoals docenten, ouders/verzorgers, een coach of mentor. Met onze dienstverlening willen we er dagelijks voor zorgen dat van die kostbare energie niets onnodig opgaat aan alles wat er nodig is om onderwijs te realiseren.