Digitalisering

Het coronatijdperk heeft aangetoond dat een stabiele en veilige werkomgeving cruciaal is voor het verzorgen van het onderwijsproces. Stabiliteit, continuïteit en veiligheid hebben de voortdurende aandacht van Magister. Zo hebben wij ons het afgelopen jaar extra ingespannen om Magister nog beter te beschermen tegen verstoring door zware en complexe DDoS-aanvallen.

In de coronacrisis is versneld samenwerking gerealiseerd met Microsoft Teams* om afstandsonderwijs te ondersteunen. Door de koppeling tussen Magister en Microsoft Teams kan een docent bijvoorbeeld eenvoudig de online les starten vanuit de Magister Agenda.

Mede door een toename van het gebruik van de Magister ELO hebben wij besloten om de huidige datalimiet van 50GB te verhogen tot 250GB*, zodat u als school kunt doorgroeien. Tijdens de coronaperiode zal dit tijdelijk 1 TB zijn*. Daarnaast hebben wij Magister ondergebracht bij een Escrow-verzekering*, waardoor de continuïteit nog beter gewaarborgd is. *) afhankelijk van uw pakket

Authenticatie in Magister: beter, sneller en eenvoudiger

Verbeter de beveiliging van leerlingdata met tweefactor-authenticatie