Klaar voor de start?

Sta je al AAN voor je nieuwe baan bij Iddink Group? We hopen van wel :-) en we wensen je alvast veel plezier op je eerste werkdag. Er zijn nog een paar praktische zaken te regelen voordat je aan de slag kunt.

Je administratie op orde brengen

In de checklist zie je welke documenten HR nodig heeft voor het opstellen van je contract en welke (inlog)gegevens je van ons hoort te krijgen. Loop je die nog even na?

Je e-mailhandtekening instellen

Hieronder zie je hoe je op de juiste manier je e-mailhandtekening instelt. In principe vermeldt iedereen het logo van Iddink Group, met uitzondering van de medewerkers bij Klantenservice. Zij gebruiken het logo van het productmerk waarvoor zij de klantenservice bedienen.

Je voicemail inspreken

Je treedt in dienst bij Iddink Group of een van haar juridische entiteiten en daarom is het belangrijk dat je in je zakelijke voicemail een verwijzing maakt naar de bedrijfsnaam. Als voorbeeld: ‘Dit is de voicemail van George Jansen van Iddink Group. Laat een bericht achter na de piep.’

Visitekaartjes bestellen

Heb je in je dagelijks werk veel live contact met klanten en zijn visitekaartjes daarbij handig? Je kunt ze eenvoudig aanvragen via Office Support.

Je LinkedIn-profiel aanpassen

Laat je je zakelijke netwerk weten dat je bij ons werkt? Op die manier weten ook mensen van buiten onze organisatie je makkelijk te vinden. Verder vragen we je Iddink Group te volgen op LinkedIn. Tot nu toe zijn we alleen actief met Iddink Group en Magister op LinkedIn. Tip: ben je enthousiast en heb je het naar je zin bij ons? Wie weet ken je nog meer getalenteerde mensen voor de openstaande vacatures binnen onze organisatie. Als je een bekende tipt en hij/zij gaat ook bij Iddink Group aan de slag, dan kom je in aanmerking voor een aanbrengbonus van € 1.000,- bruto.

Vertel je collega’s dat je er bent – in 3 stappen

Gebruik deze 3 stappen

Stap 1: Vul het formulier op deze pagina in en het team van Communicatie zorgt dat je op intranet als nieuwe medewerker zichtbaar bent. Stap 2: Upload je foto* in je Office-account. Collega’s zien dan met wie ze contact kunnen leggen. Stap 3: Upload je foto in Youforce, zodat het HR-team je ook kan herkennen.

* Voor het maken van een professionele profielfoto van medewerkers komt normaal gesproken twee keer per jaar een fotograaf op locatie. Nu we volledig thuiswerken kan dat tijdelijk niet. Zodra er weer een fotomoment staat gepland, ontvang je hiervoor een uitnodiging. Tot die tijd vragen we je een eigen zakelijke profielfoto te gebruiken in je Iddink Group-account (vakantiefoto’s en avatars zijn ongeschikt voor een professionele uitstraling).

Tot bij de koffie!

Drink jij met suiker of melk? Samen staan we AAN!