Hoe kom je naar kantoor?

Iddink Group heeft verschillende locaties verspreid over het land. Medewerkers die met de auto naar het werk reizen, komen in aanmerking voor een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Bij een afstand van meer dan tien kilometer enkele reis ontvang je een kilometervergoeding, tot een maximum van dertig kilometer enkele reis. Naast de reiskostenvergoeding voor de auto heb je, afhankelijk van je contractvoorwaarden, de mogelijkheid om te reizen met een NS-Business Card. Kijk voor meer informatie over de gebruiksvoorwaarden van de NS-Business Card op ons intranet.

De poolauto

Als je uitsluitend voor je werk incidenteel zakelijke autoritten maakt, kan dat mogelijk met een van onze poolauto’s. Dat werkt op reservering, omdat andere collega’s deze auto’s ook gebruiken. De spelregels voor het gebruik van de poolauto’s van Iddink Group vind je op ons intranet. Reserveren doe je door een mailtje te sturen naar officesupport@iddinkgroup.com.

Algemene NS Businesscards

Reis je incidenteel zakelijk met het openvaar vervoer, bijvoorbeeld naar een andere Iddink Group-locatie of een klant, dan kun je gebruik maken van de Algemene Iddink Group Businesscard. Deze kaart ligt bij Office Support in Amersfoort en bij de receptie van onze vestiging in Leeuwarden. Het gebruik gaat op reservering en denk er vooral aan de kaart tijdig terug te brengen, zodat deze weer klaar ligt voor andere collega’s.

BHV - als elke seconde telt

Iddink Group doet er alles aan om te zorgen dat je in een aangename, gezonde en veilige werkomgeving kunt werken. Het HR-team, de preventiemedewerkers, de vertrouwenspersonen en de BHV-coördinatoren hebben hierin een belangrijke rol. Per locatie is een team van preventiemedewerkers en BHV-coördinatoren actief. Wie dat zijn vind je hier. Een aantal keren per jaar houden we op elke locatie een calamiteitenoefening om te waarborgen dat iedereen weet wat hij of zij moet doen als zich een incident of noodsituatie voordoet. Meedenken? Heb je interesse in bedrijfshulpverlening of heb je hier ervaring mee opgedaan in een vorige baan? Laat het ons weten, want we stellen het zeer op prijs als je wilt meedenken.