Groeien en bloeien

Van jezelf ontwikkelen word je een gelukkiger mens. Die overtuiging vormt de basis voor alle producten en diensten van Iddink Group, en is ook van toepassing op onze eigen manier van werken. Want als je AAN staat, stroomt er energie. Je leert, ontdekt én je komt vooruit. In onze rol van werkgever vinden we het dus belangrijk dat ook jij jezelf blijft ontwikkelen en daar helpen we je graag bij.

Opleidingsportaal

Iedere medewerker van Iddink Group kan een opleiding of training volgen via het opleidingsportaal van Edubookers. Je vindt er functiegerichte opleidingen en mogelijkheden om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Lees meer over de voorwaarden om een opleiding te volgen. Overleg, zoek, boek en groei! Met je leidinggevende bespreek je waar je behoefte aan hebt en wat het beste aansluit bij de wederzijdse verwachtingen. Als je keuze binnen het opleidingsbudget past en jullie het eens zijn over eventuele aanvullende afspraken, kun je via het portaal een geschikte training of opleiding zoeken. Je vraagt deze vervolgens zelf aan en na goedkeuring van je leidinggevende kun je meteen beginnen!

Management Drives

Iddink Group biedt coaching aan via de zogeheten ‘Management Drives’-vragenlijst. Deze tool meet aan de hand van een aantal stellingen wat jou motiveert in je werk. Op die manier krijg je meer inzicht in je eigen drijfveren en je rol in het team. Wil je graag in een individuele of teamsessie met anderen van gedachten wisselen over jouw drijfveren? Bespreek dit dan met je leidinggevende en neem daarna contact op met HR.

Beoordelingsmethodiek

Op het intranet lees je hoe Iddink Group werkt aan de ontwikkeling van een beoordelingsmethodiek, die je handvatten biedt voor persoonlijke groei.