Veilig werken in coronatijd

Sinds Nederland begin 2020 te maken kreeg met een grootschalige uitbraak van Covid-19 heeft de overheid maatregelen getroffen om de verspreiding van dit coronavirus te stoppen. Na de eerste lockdown zijn al diverse keren opnieuw beperkingen ingesteld en niemand kan voorspellen hoe lang deze situatie nog gaat duren.

We werken thuis

Het beperken van reisbewegingen helpt verspreiding van het virus tegen te gaan. Daarom vraagt het kabinet iedereen thuis te werken en aan dat dringende verzoek geeft Iddink Group gehoor. Tot nader order is thuiswerken in onze organisatie dus de norm en bezoek aan scholen en klanten gebeurt alleen als dat echt noodzakelijk is.

Hoe blijf je fit?

Alle dagen thuiswerken als je normaal gesproken gewend bent naar kantoor te gaan, kan je dagelijks leven behoorlijk op z’n kop zetten. Je ziet je collega’s alleen online, je mist misschien het vaste ritme en de faciliteiten op kantoor en in huis kan het behoorlijk stil of misschien juist onrustig zijn, als bijvoorbeeld je partner en/of je kinderen ook overdag thuis zijn.

Coronamagazine lees 'm snel!

Hoewel we de situatie rond COVID-19 niet kunnen veranderen, doen we er graag alles aan om thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken. In ons coronamagazine vind je allerlei tips over het indelen van je dag, manieren om je concentratie op peil te houden en in contact te blijven met collega’s. Je leest in het magazine ook de regels die gelden voor bezoek aan onze locaties en klanten. Heb je zelf slimme tips die je graag met je collega’s deelt? Laat het ons weten!