Team HR staat voor je klaar

Het HR-team maakt zich hard voor de juiste mens op de juiste plaats bij Iddink Group. Voor alles wat te maken heeft met arbeidsvoorwaarden, personeelsplanning en duurzame inzetbaarheid kun je bij ons voor terecht. We begeleiden bij verzuim en houden oog op de performance cyclus in de organisatie. Heb je vragen over je functie, arbeidsvoorwaarden of ontwikkeling? Of kun je op een luisterend oor gebruiken over iets anders dat invloed heeft op je werk? Neem gerust met één van ons contact op, we staan voor je klaar! Lees hier meer over ons team.

Zelf je HR-zaken regelen Youforce is het e-HRM systeem dat Iddink Group gebruikt. Je hebt al een mail met een link ontvangen (of dat gebeurt een dezer dagen) vanuit Youforce waarmee je toegang krijgt tot je eigen account.

Jaaropgave Voor je belastingaangifte heb je je jaaropgave nodig. Deze vind je elk jaar in januari in je personeelsdossier in Youforce terug. Voor inhoudelijke vragen hierover kun je terecht bij het HR-Team.

Vertrouwenspersoon In een werkomgeving kunnen zich situaties voordoen die voor jou onveilig voelen of schadelijk zijn voor je welzijn. Denk bijvoorbeeld aan te hoge werkdruk, (seksuele) intimidatie of discriminatie, pestgedrag, agressie en geweld.

Fiscfree – voordelig sporten of een fiets aanschaffen Medewerkers van Iddink Group kunnen bepaalde producten aanschaffen met gemiddeld 40% belastingvoordeel. Dat is snel verdiend :-)

MijnCoachlijn: bespreek je zorgen met een professional De coronacrisis brengt voor veel mensen ingrijpende veranderingen en onzekerheden met zich mee die nog lang voelbaar zullen zijn.

Personeelsvereniging De personeelsvereniging van Iddink Group organiseert door het jaar heen allerlei activiteiten waarbij medewerkers elkaar buiten het werk kunnen ontmoeten.

Arboned ArboNed is onze arbodienstverlener. Na een ziekmelding maakt je manager een notitie in Youforce en deze wordt automatisch doorgevoerd naar ArboNed. Als het ziekteverzuim onverhoopt langer aanhoudt, dan biedt ArboNed ondersteuning bij het re-integratieproces. De arbodienst houdt ook contact hierover met jou, het HR-team en je manager.

Griepprik In het najaar en de winter waren griepvirussen rond. We helpen je graag eventuele griepklachten te verminderen door je vrijblijvend een griepprik aan te bieden. Je kunt deze op een van onze locaties halen. Elk jaar in september communiceren we hierover, je kunt je dan online aanmelden.