image

Wist u al dat u uw schoolplannen voor leerlingbegeleiding direct kunt ondersteunen vanuit Magister? Met het Magister Suite Innovatiepakket maakt u gebruik van de nieuwe Magister ELO die gebaseerd is op een deel van de functionaliteit uit Magister.me.

Zo kunt u profiteren van nieuwe, innovatieve en rijke ondersteuning binnen de voor u bekende ELO-functies zoals studiewijzers, bronnen en opdrachten en de integraties met Microsoft 365 en Google.

Uniek is dat docenten direct aan de slag kunnen met het creëren van leerlijnen op basis van álle lesmethodes van Noordhoff, ThiemeMeulenhoff, Malmberg en ook een aantal gespecialiseerde uitgevers. Leerlijnen kunnen zij eenvoudig actualiseren en personaliseren met behulp van hun eigen lesmateriaal, van collega’s én uitgevers. Hiermee kunnen docenten hun eigen professionaliteit direct inzetten voor de individuele leerling. Lees meer hoe uw docenten eenvoudig vanuit Magister invulling kunnen geven aan uw schoolplan, zij zijn immers de spil in de begeleiding. Wilt u meer ontdekken over de mogelijkheden, schrijf u dan gratis in voor het webinar op 4 juni aanstaande.

Leerachterstanden wegwerken

Voor leerlingen met leerachterstanden als gevolg van corona in het afgelopen jaar, is het belangrijk dat deze zo snel en zorgvuldig mogelijk worden ingelopen. Met de studiewijzers en feedbackopties in het Innovatiepakket zetten docenten in een handomdraai persoonlijke leerlijnen klaar waarmee leerlingen gestructureerd aan de slag kunnen.

Dit kan door eenvoudig binnen de reguliere leerlijnen te differentiëren óf door persoonlijke leerlijnen met extra lesmateriaal klaar te zetten voor een leerling met een achterstand. Een grotere achterstand wordt hiermee opgedeeld in kleinere stukken. Zo creëert u overzicht en wordt het beheersbaar voor de leerling, waardoor hij of zij met succeservaringen de achterstand kan inhalen.

Meer weten?

Met het Innovatiepakket heeft u de beschikking over functionaliteiten waarmee u coaching en gepersonaliseerd leren handen en voeten kan geven en zo verdere ontwikkeling van uw leerlingen kunt faciliteren. Benieuwd naar de mogelijkheden van het Innovatiepakket? Neem contact op met uw accountmanager.

Webinar 'Focus op leerlingbegeleiding en gepersonaliseerd onderwijs met Magister'

U en uw docenten weten al wat jullie in het schoolplan kunnen oppakken. Maar weet u ook hoe Magister daarbij eenvoudig kan ondersteunen? Zonder extra veel inspanning of complexe plannen, en dus tijd- en geldbesparing. Op 4 juni 2021 nemen we u graag mee in de mogelijkheden van leerlingbegeleiding en/of gepersonaliseerd leren met Magister Innovatiepakket. Direct inzetbaar in het komende schooljaar. Ook neemt The Implementation Group (TIG) u mee in de toepassing van de 'Corona Cijferbenchmark' in combinatie met uw eigen rapportagegegevens. Naast het plenaire deel kunt u deelnemen aan breakouts over Studiewijzers, het Ontwikkelingsperspectiefplan en Leerachterstanden wegwerken met dynamisch roosteren. Schrijf u alvast in. U ontvangt eind mei het uitgebreide programma.

Ontdek hoe u mutaties slim controleert met Magister

Help leerlingen om corona-achterstanden in te lopen.