Beste lezer,

De aanloop naar het nieuwe schooljaar is altijd een hectische periode. Nu is die periode waarschijnlijk nog hectischer dan anders, na een jaar met onderwijs op afstand en hybride onderwijs vanwege COVID-19.

Op het moment van schrijven zijn er nog veel onduidelijkheden over het weer ‘terug naar normaal’ tijdsplan. En natuurlijk vragen we ons allemaal af wat het ‘nieuwe normaal’ in het onderwijs in zal gaan houden. Maar één ding staat wel vast: er komt weer een nieuwe start schooljaar. Dat betekent lesmateriaal op orde brengen, de laatste hand leggen aan roosters en alles klaarzetten in Magister. Voor de één is dat een vertrouwd en bekend proces. Voor startende collega’s is het mogelijk even wennen aan een nieuwe applicatie. In dit ‘Start Schooljaar’ magazine leest u hoe Magister u kan ondersteunen bij uw dagelijkse werk. In dit magazine vindt u praktische tips en uitleg over wijzigingen. Zo kunt u goed geïnformeerd starten met de voorbereiding op het schooljaar 2021-2022. En uiteraard staan wij bij vragen altijd voor u klaar, zodat u goed aan dat nieuwe jaar kunt beginnen. Hartelijke groet,

Harald van Voorst

Product Manager Magister

Onze visie

AAN staan betekent dat er energie stroomt. Alleen met energie sta je maximaal aan, leer en ontdek je en kom je vooruit. Het enthousiasme van leerlingen en studenten om te leren, blijft makkelijker aan staan met de aandacht en energie van mensen om hen heen zoals docenten, ouders/verzorgers, een coach of mentor. Met onze dienstverlening willen we er dagelijks voor zorgen dat van die kostbare energie niets onnodig opgaat aan alles wat er nodig is om onderwijs te realiseren.